Vergoedingenoverzicht per zorgverzekeraar

Over Verweij Voetcentraal

Verweij Voetcentraal (voorheen Heine/Verweij Orthopedische Schoentechnieken) is al meer dan 100 jaar een begrip in Zaanstreek-Waterland.
 
Wij hebben spreekuren in het Zaans Medisch Centrum op de poli revalidatie en de poli orthopedie. Op deze spreekuren wordt gezamenlijk met de revalidatiearts of orthopedisch chirurg besproken hoe voet- en/of beenklachten op een adequate manier verholpen kunnen worden. Eenmaal in de maand zijn wij aanwezig bij het diabetesspreekuur met diverse specialisten.
 
Voor minder validen is er een rolstoeltoegankelijk toilet en een aparte parkeerplaats aanwezig.
 

Spreekuurlocaties

Naast ons adres in Zaandam kunt u bij ons terecht op verschillende spreekuurlocaties in de regio:
  • Verweij Voetcentraal, Weiver 11 te Krommenie,
  • Gezondheidscentrum Saendelft, Kaaikhof 69 te Assendelft,
  • Huisartsenpraktijk Westzaan, Torenstraat 4 te Westzaan,
  • Gezondheidscentrum Broekpolder, Steenhouwerskwartier 29 a te Heemskerk,
  • en de poli Orthopedie en Revalidatie Zaans Medisch Centrum, Koningin Julianaplein 58 te Zaandam.

 

Ons team

Bij Verweij Voetcentraal werken vakmensen die verstand hebben van voeten! U vindt bij ons onder andere orthopedische schoentechnici, registerpolodologen een podotheapeut en een medisch pedicure. Alles over ons team en een overzicht van de disciplines die wij in huis hebben vindt u hier.

 

Partners van Verweij VoetcentraalVerweij Voetcentraal heeft ook een samenwerking met RunX Zaandam. Zo kunt u bij RunX Zaandam terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor u altijd van start gaat met de juiste schoen. Belangrijk, want alleen zo bereikt u topprestaties en voorkomt u blessures. Naast hardloopschoenen heeft RunX ook een uitgebreid assortiment in kleding en accessoires op het gebied van hardlopen.


 

Kwaliteitszorg


De erkenningsregeling is een kwaliteitseis die door de NVOS (Nederlandse Vereniging van Orthopedisch Schoentechnici) en de zorgverzekeraars wordt gesteld. De regeling waarborgt voor zowel u als de zorgverzekeraar kwaliteit van ons én onze producten. Wij zijn in het bezit van de kwaliteitscertificaten.


Mocht het zo zijn dat u niet tevreden bent over het geleverde product, dan zoeken we natuurlijk samen naar een oplossing. Is die oplossing in uw ogen nog niet afdoende, vul dan ons klachtenformulier in welke verkrijgbaar is op onze hoofdvestiging. U kunt ook de klachtencommissie van NVOS – Orthobanda raadplegen.Download hier de informatie over Kwaliteitszorg, garantie en klachten.